Hotell Dublin

Hitta inspiration till Hotell i Dublin

Dublin är en populär turiststad bland såväl ryggsäcksresenär som nöjesresenärer och det finns hotell som passar nästan vilken budget och resstil som helst, från billiga och trevliga ungdomshostell till 5-stjärniga resorthotell. Det här är en kompakt stad och många av budgetalternativen ligger några kilometer utanför stadskärnan, medan flera finare Dublinhotell och flera hostell ligger mitt i händelsernas centrum.

Sök Hotell Dublin

 

Westin Dublin Hotel

College Green, Westmoreland Street, Dublin 2; +353 (0)1 6451000;
Detta påkostade, historiska hotell härstammar från 1800-talet, då det var en bank, och byggnades har renoverats på ett otroligt bra sätt, med vackra frontfasader. Med sina 5 stjärnor tillför Westin elegans till Dublins stadskärna som ett av de mest centralt belägna hotellen i staden. Oavsett om du bor på Westin eller inte så borde du ta en titt på the Mint Bar, belägen i ett omgjort valv i den tidigare banken.

The Morgan

10 Fleet Street, Temple Bar, Dublin 2, +353 (0)1 6437000;
The Morgan är ett hotell med klass som ligger mitt i hjärtat av Dublins nöjes- och nattlivsdistrikt, Temple Bar. The Morgan använder en minimalistisk, ren design med stilrena möbler och ett finare klientel i baren på nedervåningen, där stadens fashionistas ofta kan ses smutta på cocktails på spffan under stjärnorna. The Morgan är ett av Dublins finaste butikshotell, med ett fantastiskt läge.

Harding Hotel

Fishamble Street, Dublin 2; +353 (0)1 6796500;
Harding Hotel är ett jordnära men ändå stilrent hotell som ligger bara några steg från Christchurch Cathedral, en av Dublins främsta turistattraktioner. Harding Hotell är gästvänligt och centralt beläget vilket gör det till ett bra alternativ för dem som letar efter ett unikt hotell med rimliga priser. Deras pub, Darkey Kellys, är ett bra ställe för den som vill ta en öl före maten.

Annandale Bed and Breakfast Dublin

84 Grace Park Road, Drumcondra, Dublin 9; +353 (0)1 8040822;
De som letar efter den där berömda irländska gästvänligheten i hjärtat av staden bör överväga att tillbringa en natt på Annandale Bed and Breakfast. Detta familjedrivna inn ligger längs en lövrik gata i ett av Dublins mest natursköna kvarter, Drumcondra, bara några minuter norr om stadskärnan.

Litton Lane Hostel

2-3 Litton Lane, Dublin 1; +353 (0)1 8728389;
Budgetresenärer och ryggsäcksresenärer kommer definitivt att vilka ta en titt på detta rena, gästvänliga ungdomshostell som ligger i en omgjord musikstudio. Väggarna här har sett mängder av musikaliska genier, så som Cranberries, U2 och David Bowie, som alla tillbringade tid här under inspelningar medan detta fortfarande var en studio. Idag innehåller flera våningar rena sovsalar och privata rum och ett trevligt gemensamt rum hälsar besökare med stencilerade profiler av musikaliska storheter.