Biluthyrning Dublin

Prisjämförelse av biluthyrning i Dublin
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Dublin för din semester

Sök biluthyrning Dublin

 

Information om biluthyrning

Att hyra en bil i Dublin är ganska enkelt. Tio biluthyrningsföretag finns runt Dublin Airport, inklusive flera internationella företag, så ankommande passagerare bör boka sin hyrbil innan de kommer till Dublin. De som överväger att hyra en bil i Dublin ska komma ihåg att man kör på vänster sida på Irland med en högerhandsstyrd ratt, och de flesta hyrbilar har manuell växellåda om inget annat anges. De biluthyrningsföretag som arbetar på Dublin Airport är: Hertz, Budget, Avis, Sixt, Europcar, Thrifty, Enterprise, 353, County Car Rentals och Dan Dooley.

Att köra en hyrbil i Dublin kan vara krångligt eftersom staden är kompakt, med många enkelriktade gator och slingrande gångvägar som gör det svårt att ta sig fram. Saken kompliceras av Dublins stora trafikproblem, som gör att man kan bli galen av att köra i staden under rusningstrafik. Om man hämtar en hyrbil vid Dublin Airport, kan man använda Swords Road för direkt tillträde till stadskärnan, eller ta motorvägen M50, som slingrar sig in i Dublin från väster och söder. Om du väljer att ta M50 bör du komma ihåg att det är en tullväg och be ditt uthyrningsföretag om ett särskilt tullpass.

Om du hyr en bil i Dublin, är det enkelt att löra runt Irland för vidare sightseeing. Irland är ett land som man ser bäst med bil, vilket ger dig möjlighet att ta dig ut och tillbringa tid längs de små landsvägarna och natursköna byarna. Kom ihåg att om du väljer att köra på Nordirland så kommer du att korsa en internationell gräns, och det brukar de flesta biluthyrningsföretag ta extra betalt för.